nieuws

Michaël Wilde nieuwe directeur Bionext

Nieuws 177

Michaël Wilde is per 1 november aangesteld als nieuwe directeur van de ketenorganisatie van de biologische sector Bionext. Wilde is de opvolger van Bavo van den Idsert, die in juli van dit jaar na acht jaar zijn functie neerlegde als directeur van Bionext. Op dit moment is Jan Groen aangesteld als tijdelijk directeur van Bionext. Hij blijft tot 1 november deze rol vervullen.

Michaël Wilde nieuwe directeur Bionext
Michael Wilde

Wilde is erg blij met zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit, samen met het Bionext team en in nauwe samenwerking met de drie verenigingen, onze prachtige sector verder te laten groeien en bloeien. Als het gaat om de grote maatschappelijke thema’s, is de biologische landbouw een belangrijk onderdeel van de oplossing; ons sterke verhaal is actueler dan ooit!”

Wilde (49) werkte de afgelopen twaalf jaar als Duurzaamheid & Communicatiemanager bij Eosta BV (distributeur van biologisch vers fruit en groente). Wilde geniet, door zijn enorme gedrevenheid en deskundigheid van biologische en eerlijke voeding, een grote bekendheid binnen de biologische sector. Bionext is verheugd dat hij deze schat aan kennis en kunde nu voor de ketenorganisatie gaat inzetten.

Reageer op dit artikel