nieuws

Gratis burgers bij jubilerend Ter Marsch & Co

Nieuws 111

Ter Marsch & Co bestaat 5 jaar. Dit wordt gevierd met gratis burgers voor consumenten.

Gratis burgers bij jubilerend Ter Marsch & Co

Omdat het burgerconcept jarig is, worden tijdens het festival A Day at the Park in Rotterdam op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uitgedeeld. Met zo’n VIB bandje krijgt de consument op vertoon hiervan bij de Rotterdamse of Amsterdamse locatie van Ter Marsch & Co de 2e burger gratis.

Ter plekke bereide burgers

Dagelijks wordt de zaak bezocht door gasten die op zoek zijn naar ter plekke bereide burgers. Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Ambachtelijke vleeshouwerij

Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij uit 1896 die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Net als vroeger staat bij ter Marsch & Co de kwaliteit voorop en wordt alles, van sauzen tot brood, zelf bereid. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam die onlangs volledig is gerenoveerd en is voorzien van een extravagant interieur.

Kralingse Bos

Op het laatste festival van de zomer, A Day at the Park in het Kralingse Bos in Rotterdam, is Ter Marsch & Co aanwezig met een grote tent, aangekleed met hooibalen en serveren zij een selectie van hun hamburgers.

Lees ook: Ter Marsch & Co bakt roze burgers op Pride Amsterdam

Reageer op dit artikel