nieuws

Jord Althuizen standhouder in Foodhallen Den Haag

Nieuws 408

Jord Althuizen standhouder in Foodhallen Den Haag
Burger van Smokey Goodness.

Na Amsterdam en Rotterdam opent dit najaar de derde locatie van de indoor foodmarket de Foodhallen Den Haag in Winkelhof Haagse Bluf. Onder de 11 vaste stands onder meer de Smokey Goodness Burgers van Jord Althuizen en Vietnamees en Israëlisch streetfood.

De nieuwe Foodhallen Den Haag is de derde locatie van het concept. Eerder opende al Foodhallen Amsterdam en Rotterdam. In Den Haag komen twaalf stands; elf vaste concepten en de gebruikelijke pop-up stand. De eerste negen namen zijn inmiddels bekend.

De eerste stand wordt gevuld door CeeCee’s Chicken & Chips. In dit concept krijgt kip in vele gedaantes aandacht. Van van chicken salad tot chicken wings. Een lokale held zal ook permanent aanwezig zijn in de Foodhallen Den Haag: Bar Pêche, voorgebracht uit de 40 jaar oude Bistro-Mer.

Dim sum, Vietnamees, bbq en Israëlisch

Dim Dim Sum richt zich op wat de naam al aangeeft: het delen van kleine, gestoomde, gefrituurde en gestoomde dim sum-gerechten. Eveneens Aziatisch: Vietstreet. Evenals Bar Pêche een bekend gezicht in Den Haag en het serveert Vietnamees streetfood.

Dat doet ook Holy Falafel. Hier maakt de Israëlische chef Ordan van der Werf zijn authentieke falafels. Naar 30-jarig familierecept, geserveerd in verse pita’s met huisgemaakte sauzen. Ook barbecue-fenomeen Jord Althuizen is te vinden in de Foodhallen Den Haag. Zijn Smokey Goodness Burgers & Bites biedt onder meer flame-grilled burgers, broodjes en borrelhappen.

Twee Italianen in Foodhallen Den Haag

Dan is er Renato’s, dat twee stands zal aanbieden. Beiden Italiaans. In Renato’s Pizzeria serveren ze Romeinse plaatpizza en belegde foccacia’s. In Renato’s Osteria met name pasta’s.

Het zoet in de Haagse Foodhallen wordt geserveerd bij de dessertbar van The Sweet Spot. Hier serveren patisseriechefs Erik Mulder en Tjade Klaver hun ambachtelijke, huisgemaakte lekkernijen. Van koekjes en taart tot een verse croissant in de ochtend of een kaasplankje in avond.

Erik Mulder (r) en Tjade Klaver van The Sweet Spot.

Reageer op dit artikel