nieuws

Inschrijving voor Lekkerste Bal Gehakt geopend

Nieuws 226

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de laatste KNS-vakwedstrijd van het jaar: Lekkerste Bal Gehakt van Nederland. Op 26 september vindt de keuring plaats. In tegenstelling tot afgelopen jaar is er dit jaar maar één ronde.

Inschrijving voor Lekkerste Bal Gehakt geopend
Keurslagerij Marco van Strien won in 2018 de wedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Foto: Feike Faase

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VAS in november.

Winnaar 2018

In 2018 maakte Keurslagerij Marco van Strien de Lekkerste Bal Gehakt van Nederland. ‘Een modelbal, waarbij alles klopt’, klonk het lovende jurycommentaar over de winnende gehaktbal van de slager uit ’s Gravenmoer.

Inschrijven

Lees de spelregels op de website van de KNS, hier kun je je ook inschrijven voor de wedstrijd.

Reageer op dit artikel