nieuws

Franchiseketen Gelderblom overgenomen door De Waal Vers

Nieuws 1874

Franchiseketen Gelderblom overgenomen door De Waal Vers
Jos, Jan en Naomi Gelderblom

Gelderblom Quality Meat & More is overgenomen door De Waal Vers uit Hendrik Ido Ambacht.

Franchiseketen Gelderblom Quality Meat & More is overgenomen door familiebedrijf De Waal Vers uit Hendrik Ido Ambacht. Jan Gelderblom eigenaar en oprichter heeft samen met zijn kinderen Jos (franchisenemer in Montfoort) en Naomi (administratie) een passende overname kandidaat gevonden in De Waal Vers. ‘Hier is sprake van een win-win-win situatie bij uitstek. De Waal heeft een strategische mooie stap kunnen zetten waarbij vertrouwen in de slagerssector zichtbaar wordt. De franchise nemers zullen het voordeel gaan genieten van een professionele organisatiestructuur die past bij de ontstane groei’, laat Gelderblom weten.

Adviseur

Jan Gelderblom zelf zal achter de schermen de Waal blijven bijstaan als adviseur.

Reageer op dit artikel