nieuws

Flexspecialisten start opleiding Snijvaardig Slager

Nieuws 401

Flexspecialisten heeft samen Hanos / van der Zee de opleiding ‘Snijvaardig Slager’ ontwikkeld die gericht is op de toekomst. De klant staat centraal en de kwaliteit van vlees voorop.

Flexspecialisten start opleiding Snijvaardig Slager

De opleiding ‘Snijvaardig Slager’ is een praktijkgerichte opleiding waarbij de vaardigheden over het bewerken van vlees, de smaakbeleving, kwaliteit en gastvrijheid gecombineerd worden.

Ontwikkelen van talent

Flexspecialisten gelooft in het ontwikkelen van talent en Hanos / Van der Zee staat garant voor kwaliteit. Een combinatie waarmee we jongeren willen verrassen om het vak te leren door hen de opleiding aan te bieden. Alleen gepassioneerde leerlingen komen in aanmerking om in een kleine groep het slagersvak te leren’, aldus de organisatie.

Combinatie van werken en leren

De theorie lessen vinden plaats in het educatieve centrum van Hanos / van der Zee in Twello. De praktijk komt aan bod door middel van een fulltimebaan bij een van de Hanos slagerij-vestigingen. Het eerste jaar worden de leerlingen allround opgeleid en in het tweede jaar is er de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal specialisaties.

Reageer op dit artikel