nieuws

Vion toeleverancier met beste reputatie op MT500-lijst

Nieuws 507

Vion Food Group bezet de hoogste positie in de categorie Fast Moving Consumer Goods (toeleveranciers) van de MT500-lijst van ‘next generation leadership’-platform MT. De internationale vleesproducent heeft hiermee de beste reputatie in deze categorie volgens zijn ‘peers’.

Vion toeleverancier met beste reputatie op MT500-lijst
Foto: Vion Food Group

MT500 publiceert jaarlijks een lijst van de 500 bedrijven met de beste reputatie van Nederland. In de categorie Fast Moving Consumer Goods (toeleveranciers) staat Vion Food Group op nummer 1. De internationale vleesproducent heeft hiermee de beste reputatie in deze categorie volgens ‘peers’. Vion scoort hoog op productleiderschap, werkgeverschap, klantgerichtheid en excellente uitvoering.

191 plaatsen gestegen

In de volledige lijst staat Vion op plaats 107. Hiermee is het bedrijf 191 plaatsen gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Duizenden ‘peers’

De MT500 onderzoekt ieder jaar welk bedrijf in Nederland de beste reputatie heeft bij zijn ‘peers’. Hiervoor worden duizenden ondernemers, managers, bestuurders en c-level bevraagd naar de reputatie van de concurrentie in de markt.

Klasseringen

Op de website van MT is te zien dat Vion Food Group binnen de categorie FMCG (toeleveranciers) de eerste plek bezet als het gaat om productleiderschap, de tweede plek op het gebied van werkgeverschap, en de derde plek als het gaat om klantgerichtheid en excellente uitvoering.

Vion Holding

Vion Holding NV is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd. In 2018 realiseerde Vion een omzet van €4,7 miljard, met 11.900 werknemers.

Foto's

Reageer op dit artikel