nieuws

Meld je nu aan voor de Verkiezing van Leukste Slagerij van Nederland

Nieuws 137

Op 16 september gaat de Verkiezing van de Leukste Slagerij van Nederland van start. Het Nederlandse publiek kan vanaf dan tot en met 11 oktober stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Inschrijven kan nog tot 14 september via www.leuksteslagerij.nl.

Meld je nu aan voor de Verkiezing van Leukste Slagerij van Nederland
Vleeschhouwerij Zetten werd in november 2018 uitgeroepen tot de Leukste Slagerij van Nederland 2018. (foto: Feike Faase)

In deze tweede editie van de verkiezing draait het echt om alle facetten van de slagerij in de breedste zin van het woord. Een prettige sfeer, vakmanschap, goede kwaliteit vlees en een enthousiast en kundig team maken het voor klanten een feestje om een slagerij te bezoeken. Tijdens de stemfase kunnen consumenten hun favoriete slagerij op deze criteria beoordelen.

Waarom meedoen?

Deelname aan de verkiezing is de uitgelezen kans om jullie slagerij te promoten. Meedoen levert positieve aandacht, trotse medewerkers én nieuwe klanten op! Wie wil er nu niet een kijkje nemen bij de Leukste Slagerij van de provincie of zelfs van heel Nederland? Bij de eerste editie kregen slagerijen na het winnen van de titel in hun provincie veel aandacht in de lokale en regionale media.

Promotiemateriaal

Om de nominatie van de slagerij onder de aandacht te brengen, kunnen slagerijen gebruik maken van gratis digitaal promotiemateriaal. Uiteraard kunnen zij ook hun eigen creatieve promotiemateriaal ontwikkelen om hun consumenten op te roepen om te stemmen.

De mening van de klant telt

Vanaf 16 september tot en met 11 oktober kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven. Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij. Alle deelnemende slagerijen ontvangen een benchmarkrapport met deze rapportcijfers en verbeterpunten.

Wie wordt de leukste van de provincie?

Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde, waarbij het aantal stemmen voor 50 procent meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50 procent meetelt. Om provinciewinnaar te worden heb je minimaal 50 stemmen nodig.

Strijden om de titel tijdens de VAS Beurs

De 12 provinciewinnaars en de 4 beste nummers 2 kwalificeren zich voor de grote finale op 4 november tijdens de VAS Beurs in Amsterdam. De teams van de slagerijen moeten diverse opdrachten uitvoeren, waarin zij hun creativiteit en vakmanschap laten zien. De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury én het aanwezige publiek.

Organisatie

De verkiezing is een initiatief van Slavakto. Vleesmagazine is mediapartner van de verkiezing. De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Musical Awards en de Zoover Awards.

Meld nu jullie slagerij aan via www.leuksteslagerij.nl.

Reageer op dit artikel