nieuws

Op zoek naar de Leukste Slagerij van Nederland

Nieuws 307

Na het succes van de verkiezing in 2018, gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de Leukste Slagerij van Nederland. Deelname aan de verkiezing is de uitgelezen kans om jullie slagerij te promoten. Meedoen levert positieve aandacht, trotse medewerkers én nieuwe klanten op. De inschrijving is gestart.

Op zoek naar de Leukste Slagerij van Nederland

In deze tweede editie van de verkiezing draait het echt om alle facetten van de slagerij in de breedste zin van het woord. Een prettige sfeer, vakmanschap, goede kwaliteit vlees en een enthousiast en kundig team maken het voor klanten een feestje om een slagerij te bezoeken. Tijdens de stemfase kunnen consumenten hun favoriete slagerij op deze criteria beoordelen.

Mening van de klant telt

Vanaf 16 september tot en met 11 oktober kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven. Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij. Alle deelnemende slagerijen ontvangen een benchmarkrapport met deze rapportcijfers en verbeterpunten.

Wie wordt de leukste van de provincie? Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde, waarbij het aantal stemmen voor 50% meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50% meetelt. Om provinciewinnaar te worden heb je minimaal 50 stemmen nodig. Bij de eerste editie kregen slagerijen na het winnen van de titel in hun provincie veel aandacht in de lokale en regionale media.

Titelstrijd tijdens VAS Beurs

De 12 provinciewinnaars en de vier beste nummers 2 kwalificeren zich voor de grote finale op maandag 4 november tijdens de VAS Beurs in Amsterdam. De teams van de slagerijen moeten diverse opdrachten uitvoeren, waarin zij hun creativiteit en vakmanschap laten zien. De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury én het aanwezige publiek.

Organisatie

De verkiezing is een initiatief van Slavakto. Vleesmagazine is mediapartner van de verkiezing. De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de Musical Awards en de Zoover Awards.

Meld jullie slagerij HIER aan via www.leuksteslagerij.nl

Vleeschhouwerij Zetten

Vorig jaar werd Vleeschhouwerij Zetten uitgeroepen tot de Leukste Slagerij 2018. Bekijk hier waarom zij vinden dat jij dit jaar ook mee moet doen.

Reageer op dit artikel