nieuws

Curryworstketen Bobby&Fritz komt niet naar Nederland

Nieuws 247

De Duitse curryworstketen Bobby&Fritz komt toch niet naar Nederland. ‘Ze trekken zich terug’, zegt Casper van het Hof van Fabbene tegen Retailtrends.nl, het bedrijf dat de exploitatie op zich zou nemen.

Curryworstketen Bobby&Fritz komt niet naar Nederland

Er is voorlopig een streep getrokken door de plannen van Bobby&Fritz om hun curryworsten keten naar Nederland te brengen, meldt Retailtrends.nl. Het eerste filiaal zou april vorig jaar vlak bij het station in Arnhem openen, maar dat is ruim een jaar later nog steeds niet gebeurd. En dat komt er dus ook niet van. Bobby&Fritz had grootse plannen. Vorig jaar zouden er tien vestigingen in Nederland en België komen. Binnen vijf jaar zouden het er honderd moeten zijn.

In de toekomst wel naar Nederland

Woordvoerder Tim Koch van Bobby&Fritz in Duitsland zegt dat het nog steeds de bedoeling is dat in de toekomst filialen in Nederland worden geopend. ‘Wij kijken daar erg naar uit.’ Maar wanneer dat dan het geval is, kan hij niet zeggen.

Bekijk ook het recept

Bekijk ook het recept

Reageer op dit artikel