nieuws

Themadag Trends, innovatie & technologie bij Aeres Wageningen

Nieuws 226

Aeres Hogeschool Wageningen houdt donderdag 18 april een themadag met als onderwerp Trends, innovatie & technologie. Ook geïnteresseerden van buiten de hogeschool zijn welkom. Deelname is gratis.

Themadag Trends, innovatie & technologie bij Aeres Wageningen
Het programma wordt afgesloten met een culinaire Life Performance: Het Eetschilderij door Meesterkok en culinair avonturier Angelique Schmeinck. Foto: Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool Wageningen belooft een inspirerend programma, dat bestaat uit verrassende workshops met allemaal hun eigen invalshoek rondom het thema. Denk bijvoorbeeld aan eten printen met een 3D-printer, drones in het onderwijs, de Bionische vrouw, een robot als collega en interactieve media in de klas.

Het Eetschilderij

Het programma wordt afgesloten met een culinaire Life Performance: Het Eetschilderij. Dit wordt verzorgd door Meesterkok en culinair avonturier Angelique Schmeinck, in samenwerking met studenten van Aeres Hogeschool Wageningen. De dag duurt van 13 tot 19 uur. Aansluitend is er een walking dinner voor alle aanwezigen.

Continu in beweging

Als docentopleider werkt Aeres Hogeschool Wageningen nauw samen met het werkveld (groen, food, onderwijs) dat continu in beweging en in ontwikkeling is. Om studenten, alumni, relaties, maar ook andere geïnteresseerden te laten zien wat de nieuwste trends zijn en hoe ze dat in hun werk kunnen toepassen, organiseert de hogeschoolfaculteit deze themadag.

Deelname

Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via deze link.

Reageer op dit artikel