nieuws

Van Uhm exclusief dealer Ferdinand Henneken

Nieuws 403

Van Uhm & Habuba hebben de machines van Ferdinand Henneken toegevoegd aan hun assortiment. Ferdinand Henneken is in 1977 opgericht en gestart met het produceren van grote liggende tumbler systemen. Anno 2019 wordt het familie bedrijf geleid door de tweede generatie, de broers Volker en Kai Henneken.

Van Uhm exclusief dealer Ferdinand Henneken

Henneken produceert nu tumbler systemen van 150 liter tot 12.000 liter en pekelinjectoren van 21 naalden tot en met 243 naalden. Naast deze machines produceert Henneken ook pekelmengers, steakers en pletters.

Ruimte voor industriële tumblers en injectoren

Stephen van Uhm, directeur Van Uhm & Habuba BV, is blij met deze nieuwe samenwerking. ‘In ons bestaande productgamma was nog ruimte voor industriële tumblers en injectoren. Tevens ontbraken in ons gamma nog de pekelmengers. Henneken is net als wij een familiebedrijf met korte lijnen en bevlogen mensen. Dit zorgt absoluut voor een klik en geeft vertrouwen op een mooie samenwerking.’

Reageer op dit artikel