nieuws

Bizerba toont het Bizerba Total Retail Concept op VIP

Nieuws 542

Bizerba zal op VIP Vers Inspiratie Platform) 2019 in Expo Houten haar Bizerba Total Retail Concept presenteren. Dit concept voorziet in een efficiënt werkproces en een goed geregeld retail cashmanagement.

Bizerba toont het Bizerba Total Retail Concept op VIP
Bizerba toont totaalconcept voor de complete bedrijfsvoering op de Slavakto. Foto: Roel Dijkstra Fotografie / Fred Libochant

De Bizerba Total Retail Concept helpt de ondernemer het werk makkelijker te maken middels software. Denk hierbij aan; elektronische schapkaartjes, automatische kantelcompensatie, het managen van wachtrijen, pinkoppelingen, artikelmanagement en digital pricing. Door deze oplossingen kan er efficiënter en doelgerichter gewerkt worden. Arbeidsintensieve processen worden door deze vernieuwingen geautomatiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitale facturatie en een breder inzicht in de bedrijfsvoering.

Plann-IT bestelmodule

Daarnaast is het, sinds de samenwerking met Bon Vivant In-Site, mogelijk om Bizerba .CWS Retail Software te koppelen met de Plann-IT bestelmodule. De invoer van bestellingen wordt zo heel gemakkelijk gemaakt. Het grootste voordeel is dat de totaal-bestellijst met gemak uit .CWS gehaald wordt. Hierdoor wordt gelijk inzichtelijk wat er bijvoorbeeld bereid en ingekocht moet worden. De nieuwste series Bizerba weegschalen, de Powerscales in combinatie met .CWS Retail Software, zijn te koppelen met deze Plann-IT bestelmodule en de webshop. De klantaccounts en de webshopbestellingen zijn via tablets en smartphones direct zien in .CWS.

Bizerba staat op de VIP in stand 35/37 (direct bij de entree).

Reageer op dit artikel