nieuws

VAV*groep organiseert voorjaarsbeurs Viva La Food in Heijen

Nieuws 731

Groothandel de VAV*groep organiseert samen met zijn leveranciers een voorjaarsbeurs op 17 en 18 maart in Heijen. Met dit Viva La Food Festival wil de organisatie het creëren van genietmomenten en het voorjaarsassortiment delen met de versspecialist.

VAV*groep organiseert voorjaarsbeurs Viva La Food in Heijen

‘Waar wat gevierd wordt, wordt vaak gegeten. En waar gegeten wordt, wordt vaak genoten’, meldt de VAV*groep over de aanleiding voor de voorjaarsbeurs Viva La Food Festival op 17 en 18 maart in Heijen. Dat eten voor een vrolijk gezicht kan zorgen, is geen onbekend gegeven. Maar het gaat niet vanzelf; ondernemers, versspecialisten zorgen voor die beleving en verrassing. Deze toegevoegde waarde wil de VAV*groep – samen met haar leveranciers – doorgeven aan de versspecialist.

Eerste voorjaarsbeurs

Het is de eerste voorjaarsbeurs van de VAV*groep op haar locatie in Heijen. Het terrein van Arts divers krijgt een festivaltintje krijgen, waar de gasten in een ongedwongen sfeer kennis zullen maken met deze locatie en een gespecialiseerd voorjaarsassortiment.

Stuk verder dan barbecue

Tijdens de voorjaarsbeurs staat lekker eten centraal, wat een stuk verder gaat dan enkel barbecue-gerelateerde producten. Zo zal er ook veel aandacht worden besteed aan onder andere streetfood, buitenlandse specialiteiten en vegetarische producten. Daarnaast wordt er een mooi én nieuw assortiment aan non-food artikelen gepresenteerd, inclusief een uitgebreide collectie aan (milieuvriendelijke) disposables.

Missie en visie

De VAV*groep is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentenzaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. Niet alleen het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook advisering en service staat centraal.

De VAV*groep wil zich naast de versspecialist positioneren. De producten van de winkel naar de keuken van de consument zien te krijgen is een uitdaging die de groothandel samen met de versspecialist wil aangaan.

Reageer op dit artikel