nieuws

‘Plantaardig vlees’ op foodtech-event in Epicenter Amsterdam

Nieuws 250

Epicenter Amsterdam, the digital house of innovation, staat donderdag 24 januari in het teken van het foodtech-event ‘Taste the future’. Hier krijgen bezoekers een voorproefje van de nieuwste technologieën om ‘plantaardig vlees’ te produceren, culinaire klassiekers in vegan style, krekelburgers en baanbrekende sprekers.

‘Plantaardig vlees’ op foodtech-event in Epicenter Amsterdam
Foto: Epicenter Amsterdam

Wat is de toekomst van voedsel? Hoe kan het duurzamer? In een open paneldiscussie delen Florentine Fockema Andreae van SHIFT Invest, de Franse topchef Alexis Gauthier van restaurant Gauthier Soho in Londen, en David Kat van Wasteless hun gedachten over duurzame manieren om voedsel te produceren, consumeren en verspilling tegen te gaan. Het foodtech-event duurt van 15.00 tot 19.00 uur.

Digitaal innovatiehuis

Epicenter Amsterdam, gevestigd aan de Fred. Roeskestraat 115, is het eerste digitale innovatiehuis in Nederland. Het is een creatieve ontmoetingsplek voor snelgroeiende digitale bedrijven en grote bedrijven die willen samenwerken, ontwikkelen en hun digitale business willen uitwisselen. Epicenter is tevens een plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van digitale transformatie en nieuwe digitale technologie in al zijn vormen. De eerste vestiging van Epicenter werd opgericht in Stockholm, Amsterdam is de tweede en inmiddels zijn ook Oslo, New York en Helsinki een ‘digital house of innovation’ rijker.

Primeurs

Bij Epicenter Amsterdam kunnen bezoekers de primeurs van digitale technologie daadwerkelijke beleven. Het is de bedoeling de digitale transformatie te begrijpen, niet door te luisteren of te lezen, maar door zelf te testen en te proeven.

Inschrijven kan via de link https://epicenteramsterdam.com/event/taste-future.

Foto's

Reageer op dit artikel