nieuws

Plus roept shoarma terug om salmonella

Nieuws 320

Plus supermarkten roept shoarmavlees terug vanwege een mogelijke besmetting met salmonella.

Plus roept shoarma terug om salmonella

Dat meldt de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit met een ‘belangrijke veiligheidswaarschuwing’ op zijn website. Het betreft twee verpakkingen beiden met houdbaarheidsdatum 17-12-2018 en ook de verpakkingen van eerdere data. Het gaat daarbij om Plus Shoarmavlees 500 gram met streepjescode 211591xxxxxx en Plus Shoarmavlees 1 kilo (voordeelverpakking) met streepjescode 211592xxxxxx. Salmonella Goldcoast De twee producten, gemaakt met varkensvlees, bevatten mogelijk de Salmonella Goldcoast bacterie. Consumptie kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen mensen met een verzwakt afweersysteem. Consumenten wordt aangeraden het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel.

Reageer op dit artikel