nieuws

Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

Nieuws 339

Jasper Kooijmans is per 1 december aangesteld als de nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie worstmakers. Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van Brandt & Levie in Nederland en in het buitenland.

Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie
Jasper Kooijmans

Kooijmans heeft een lange staat van dienst in de food sector. De laatste jaren was hij werkzaam als Head of Foodservice Nederland & België bij Arla. Daarvoor heeft hij in verschillende rollen gewerkt bij bedrijven als Kraft-Heinz en Jacobs Douwe Egberts.

Verwezenlijken missie

Met de aanstelling van Kooijmans zorgt Brandt & Levie voor meer slagkracht bij het verwezenlijken van hun missie: mensen inspireren om beter vlees te eten.

Reageer op dit artikel