nieuws

Vers Inspiratie Platform viert in 2019 jubileum

Nieuws 421

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) vindt op maandag 1 en dinsdag 2 april 2019 in Expo Houten voor de vijfde keer plaats. Deze jubileumeditie wordt qua opzet groter dan voorgaande jaren; alle drie de hallen van Expo Houten worden benut. Naast de traditionele organiserende partijen Vereniging van Keurslagers, Versplatform en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV), gaat in 2019 ook de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) participeren.

Vers Inspiratie Platform viert in 2019 jubileum
Foto van VIP 2018.

Aanvullend op de inspiratie die de talloze exposanten bieden, is er voor deze jubileumeditie gekozen om kennisoverdracht een belangrijk onderdeel te laten zijn van het VIP 2019. Zowel ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche ervaren op VIP een combinatie van inspiratie en kennis. Er worden tijdens VIP 2019 workshops georganiseerd, demonstraties gegeven en ook thema’s als duurzaamheid, verkoopvaardigheid en toekomstbestendigheid van verswinkels worden belicht.

Het kennisprogramma

Veel versspecialisten kampen met vergelijkbare problemen zoals; personeel, onderscheidend vermogen, vernieuwen, ondernemen. Hal 2 van het VIP 2019 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Met de grote zaal en diverse wokshopruimtes wordt daar ingezet op programma’s gericht alle facetten binnen een versbedrijf. Zowel voor ondernemers, medewerkers als studenten zullen er diverse workshops beschikbaar zijn.

vip versplatformExtra grote opzet

Voor VIP 2019 zullen alle hallen gebruikt worden in Expo Houten. De bekende onderdelen zoals; het BBQ-plein, haring snijden en de grote zaal zijn weer aanwezig. Nieuw is dat de CVAH in hal 3 de “Markt van de toekomst” creëert, waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de ambulante handel. De basishal (hal 1) is, met een breed aanbod, primair gericht op de slagerij. Echter door de toenemende trend ‘blurring’ zijn er voldoende haakjes voor alle versspecialisten om inspiratie op te doen. De deuren van VIP 2019 zijn op beide dagen voor bezoekers geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur en de entree is gratis.

Deelnemen als exposant?

Bedient u met uw bedrijf versspeciaalzaken of marktkooplieden in de foodbranche? Dan is het Vers Inspiratie Platform (VIP) 2019 een prachtige kans om uw bestaande en potentiële nieuwe relaties te ontmoeten. Meer informatie voor exposanten is te vinden via de link www.versplatform.com/deelname. Of neem contact op met Karel van den Heuvel (projectleider van het VIP 2019) via: vip@versplatform.com.

Lees ook

Lees ook

Reageer op dit artikel