nieuws

Redactie jubilerend Vleesmagazine aanwezig op Slavakto 2018

Nieuws 223

De redactie van Vleesmagazine is vandaag en morgen aanwezig op de Slavakto 2018. Natuurlijk doen de redacteuren verslag van het driejaarlijkse evenement in de Jaarbeurs Utrecht en daarnaast zijn zij aanwezig tijdens de jubileumborrel ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het vakblad voor de totale slagers- en vleessector.

Redactie jubilerend Vleesmagazine aanwezig op Slavakto 2018
Via de Facebookpagina van Vleesmagazine doet de redactie gedurende de hele beurs in woord en vooral ook in beeld rechtstreeks verslag vanaf de Slavakto 2018. Foto: Vleesmagazine

Via de Facebookpagina van Vleesmagazine doet de redactie gedurende de hele beurs in woord en vooral ook in beeld rechtstreeks verslag vanaf de Slavakto in Hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht. De beurs duurt beide dagen van 14.00 tot 22.00 uur.

Fusie van twee vakbladen

Het team van Vleesmagazine heft het glas op het 10-jarig jubileum op Slavakto. Foto: Peter Garstenveld

Het team van Vleesmagazine heft het glas op het 10-jarig jubileum op Slavakto. Foto: Peter Garstenveld

Vleesmagazine, dat dit jaar zijn tweede lustrum viert, is voortgekomen uit een fusie van twee vakbladen. In 2009 bundelden Slagerswereld en Meat & Meal hun krachten en gingen samen verder onder de nieuwe naam. De 10e verjaardag wordt gevierd met een jubileumborrel op maandag 5 november op de Slavakto. ‘We heffen graag met jou het glas tussen 16.30 en 18.00 uur, in het ‘Theater’ in de Jaarbeurs Utrecht’, aldus de redactie.

Vakwedstrijden

Vleesmagazine heeft aan de wieg gestaan van de wedstrijden Slagerij van het Jaar en Slager met Ster. De prestigieuze vakwedstrijd De Gouden Slagersring is in 1953 opgericht door Slagerswereld. In 2016 is deze wedstrijd, waarbij het draait om het meest innovatieve product, door Vleesmagazine nieuw leven in geblazen. Dit heeft geleid tot een prachtige samenwerking tussen de KNS, SVO en Paul van Trigt, voorzitter van de Broederschap van de Gouden Slagersring.

Jubileumnummer

In november verschijnt ter ere van het 10-jarig bestaan een speciale bewaareditie van Vleesmagazine. Hierin blikken we terug op het afgelopen decennium, maar kijken we ook vooruit naar de toekomst van de slagersbranche.

Foto's

Reageer op dit artikel