nieuws

Allerhande-feestnummer stelt vleesminnende klant teleur

Nieuws 278

Het Allerhande-feestnummer van dit jaar valt niet bij alle Albert Heijn-klanten in de smaak. Klanten missen onder andere het braadstuk en wild in het magazine.

Allerhande-feestnummer stelt vleesminnende klant teleur

Dat concludeert Ad.nl naar aanleiding van klachten op sociale media. Klanten vinden het ontbreken van braadstukken, wild en speciale visgerechten in de decemberuitgave teleurstellend. ‘Met de feestdagen zet ik geen rode kool, pasta(salades), bietjes of aardappel-tuinerwtenpuree op tafel, dat is gewoon eten’, vindt Allerhande-fan Em van Bale bijvoorbeeld.

Vlees en vegetarisch

Over de mix van vlees- en vegetarische recepten reageert AH richting de krant: ‘We vinden het geweldig dat het kerstmenu nu al zo wordt besproken in Nederland en hoe er dus wordt uitgekeken naar de Allerhande. Dit jaar lag-ie extra vroeg in de winkel, om inspiratie op te doen voor Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Goed nieuws: er mag nog steeds gegourmet worden en côte de boeuf en kalkoen staan er ook in. Ook de vegetariër en de veganist komen aan hun trekken. Omdat het bijna december is!’

Reageer op dit artikel