nieuws

VAV*groep houdt najaarsbeurs ‘Local meets global’

Nieuws 437

Onder de titel ‘Local meets global’ brengt VAV*groep lokaal en werelds samen tijdens de najaarsbeurs. Op zondag 21 en maandag 22 oktober wordt in Etten-Leur de aftrap gegeven. Een week later, op zondag 28 en maandag 29 oktober, vindt de beurs in Noordwijk plaats.

VAV*groep houdt najaarsbeurs ‘Local meets global’
Afbeelding: VAV*groep

‘Lokale producten, het liefst van de boer uit de buurt én met een sterk en helder verhaal; daar gooi je als versspecialist tegenwoordig hoge ogen mee’, aldus de VAV*groep. ‘Tegelijkertijd zien we ook steeds meer (exotische) producten en smaken van ver om ons heen. Deze twee lijken niet verder uit elkaar te kunnen liggen.’ Dat deze producten wél mooi kunnen samengaan, wil de VAV*groep zijn gasten op de najaarsbeurs laten ervaren door middel van het gepresenteerde assortiment en concepten.

Versspecialist

De VAV*groep wil tijdens de beurs de bezoekers laten zien wat zij allemaal in huis heeft om de versspecialist van dienst te zijn. ‘Tijdens de beurs ligt de focus niet alleen op de traditionele en bijzondere producten uit binnen- en buitenland, maar óók op maaltijden; een productgroep die een steeds dominantere rol gaat spelen in het aanbod van de versspecialist’, stelt de VAV*groep.

Nieuwe merken en producten

Daarnaast presenteert de VAV*groep tijdens de beurs nieuwe merken en producten. Nieuwe aanwinsten binnen het gespecialiseerde assortiment zijn onder andere de bijzondere specialiteiten van Casaponsa en de vleesvervangers van FF anders.

Voor meer informatie: vavgroep.nl

Foto's

Reageer op dit artikel