nieuws

Top vijf Het Perfecte Pekelvlees bekend

Nieuws 1319

Pekelvlees, bijna vergeten als vleeswaren, maar een echt authentiek Nederlands product dat zeker de aandacht verdient. De KNS is ingegaan op de oproep van Felix Wilbrink in De Telegraaf om hiervoor een wedstrijd te organiseren. Felix Wilbrink, branche erkende meesterslager Dennis van Dun en Paul van Trigt bogen zich 11 oktober over 41 inzendingen.

Top vijf Het Perfecte Pekelvlees bekend

De jury was onder de indruk van de hoge kwaliteit van de ingezonden producten. Er verscheen een grote glimlach bij de heren als het pekelvlees die typische roomsmaak had. Die roomsmaak die ervoor zorgt dat pekelvlees met lever de perfecte combinatie vormt in het bekende broodje half-om. Of zoals een paar keer is gezegd: hier rij je graag voor om!

Top vijf

Er is gekozen, gezien het aantal inzendingen, voor een top vijf. Hierbij is een tweetal slagers gelijk geëindigd. De top vijf in alfabetische volgorde (achternaam) is:

Prijsuitreiking

Op 5 november wordt tijdens de Slavakto om 16.00 uur in het theater bekend gemaakt welke slager het Perfecte Pekelvlees vervaardigt.

Bekijk ook ons dossier

Bekijk ook ons dossier

Reageer op dit artikel