nieuws

Provinciewinnaars Leukste Slagerij zijn bekend

Nieuws 1041

De provinciewinnaars die nog steeds in de race zijn om de Leukste Slagerij van Nederland te worden zijn bekend. Alle winnaars zijn vanochtend persoonlijk gebeld met de uitslag. Morgen zullen zij de definitieve opdrachten ontvangen die op de Slavakto – tijdens de ‘live battles’ – uitgevoerd moeten worden.

Provinciewinnaars Leukste Slagerij zijn bekend
Afbeelding: KNS

Tijdens de eerste dag van de Slavakto (5 november) vindt de finale van de verkiezing Leukste Slagerij plaats. Hier zullen de slagerijteams van de twaalf provinciewinnaars uit de eerste ronde om de landelijke titel ‘Leukste Slagerij 2018’ gaan strijden. Dit gebeurt door diverse live ‘battles’ die door een deskundige jury beoordeeld worden. Deze battles zijn opdrachten die steeds een-op-een ‘uitgevochten’ moeten worden. Na twee rondes is er dan duidelijk wie de nummer 1, 2 en 3 van Nederland zijn.

De provinciewinnaars

Bekijk ook

Bekijk ook

Reageer op dit artikel