nieuws

Plus roept Lamsspies piri piri terug wegens mogelijke bacteriebesmetting

Nieuws 156

Het gaat bij de terugroepactie om Plus Lamsspies piri piri met houdbaarheidsdatum 05-10-2018 en lotcode 1011. De lotcode vindt de consument op de onderzijde van de verpakking. Dringend verzoek ‘Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat dit product mogelijk een ziekteverwekkende bacterie kan bevatten’, aldus Plus op de eigen website. ‘Consumenten wordt dringend verzocht dit product […]

Plus roept Lamsspies piri piri terug wegens mogelijke bacteriebesmetting
Foto: Plus

Het gaat bij de terugroepactie om Plus Lamsspies piri piri met houdbaarheidsdatum 05-10-2018 en lotcode 1011. De lotcode vindt de consument op de onderzijde van de verpakking.

Dringend verzoek

‘Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat dit product mogelijk een ziekteverwekkende bacterie kan bevatten’, aldus Plus op de eigen website. ‘Consumenten wordt dringend verzocht dit product niet te eten. Je kunt dit product terugbrengen naar de winkel. Uiteraard krijg je hier het aankoopbedrag retour. Wij bieden onze welgemeende excuses aan.’

Reageer op dit artikel