nieuws

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande volledig operationeel

Nieuws 334

Sinds Diviande afgelopen maart zijn nieuwe pand in Veenendaal in gebruik heeft genomen, heeft het bedrijf in alle opzichten de ruimte om te groeien. Zo kon er onlangs ook een nieuwe skin-pack verpakkingslijn worden geplaatst die nu volledig operationeel is.

Nieuwe skin-pack verpakkingslijn Diviande volledig operationeel
Enkele voorbeelden van skin-pack items van Diviande. Foto: Diviande

‘Vele klanten, zowel nationaal als internationaal, weten Diviande te vinden voor het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten’, aldus het bedrijf. ‘Van huis uit ligt onze specialisatie bij het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort al lange tijd tot de mogelijkheden. Met de nieuwe skin-pack verpakkingslijn zijn de opties voor verse producten verder uitgebreid.’

Niet meer weg te denken

Vacuüm skin-pack verpakkingen zijn, zeker in de retail, niet meer weg te denken, stelt Diviande. ‘Het vacuüm verpakken heeft een positief effect op de houdbaarheid van het product. Daarbij zijn er vele mogelijkheden voor een aantrekkelijk productpresentatie.’ Diviande kan de skin-pack nog weer verder voorzien van een topseal en/of sleeve danwel doos. Uiteraard kan de topseal ook bestaan uit voorbedrukte folie.

Internationaal en vooruitstrevend

Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig vlees. Het verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. Naast private label gemaksconcepten voor professionals en consumenten, voert Diviande ook haar eigen merken zoals Portionfrost en Passion for Meat (inclusief een ‘easy cooking’ lijn). Ambacht en innovatie gaan bij Diviande hand in hand. Alle medewerkers zijn professionals, met hart voor het slagersvak, en zij werken met zorg aan de wensen van de klant. Diviande is BRC- en IFS-gecertificeerd. ‘Met meer dan 25 jaar ervaring in vleesproducten mag u vertrouwen bij Diviande aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten’, aldus het bedrijf.

Interesse

Marktpartijen die geïnteresseerd zijn in de producten, verpakkingsmethoden of op maat gemaakte (private label) items van Diviande, kunnen contact opnemen met Marion Huisman, telefoonnummer (0318) 79 95 00 of e-mailadres mhuisman@diviande.nl.

Reageer op dit artikel