nieuws

Maaltijdleverancier Food Connect wint Innofood Award 2018

Nieuws 239

Food Connect uit Almelo heeft de Innofood Award 2018 van de Stichting Innofood gewonnen. De onderscheiding is een waardering voor het bedrijf dat het jaarthema ‘The taste of succes’ het beste voor het voetlicht brengt.

Maaltijdleverancier Food Connect wint Innofood Award 2018
'Zonder alle collega’s hadden we deze prestatie niet kunnen behalen', vertelt een trotse Rogier Terhalle (r) die de prijs in ontvangst mocht nemen. Foto: FoodConnect

De onderscheiding die Food Connect dinsdag tijdens de ledenvergadering van Innofood ontving, stoelt op twee pijlers van het bedrijf. De maaltijdleverancier veranderde haar verpakking (eerder dit jaar al genomineerd voor de Packaging Awards) en het kook- en verpakproces. Daarnaast nam het bedrijf in het afgelopen jaar ‘Eten met gemak over’, een franchiseformule met 25 franchisenemers verspreid door heel Nederland.

Blijvende impact

De ingrijpende veranderingen en de aantoonbare, blijvende impact die Food Connect daarmee bereikte werd gewaardeerd door de jury en de leden van Innofood. De tijdens de ledenvergadering aanwezige deelnemers hebben uiteindelijk zelf bepaald wie de winnaar werd van de Innofood Award 2018.

Bekroning op het werk

‘Zonder alle collega’s hadden we deze prestatie niet kunnen behalen,’ vertelt een trotse Rogier Terhalle, die namens Food Connect de prijs in ontvangst mocht nemen. ‘Het was een heftige maar ook mooie periode waarin we dag en nacht hebben doorgewerkt en elkaar beter hebben leren kennen. Dat we samen sterk staan, hebben we in het afgelopen jaar wel bewezen. Deze award is een bekroning op het werk van het afgelopen jaar’, besluit Terhalle.

Reageer op dit artikel