nieuws

Vakmedianet lanceert jouwbedrijfswagen online

Nieuws 176

Vakmedianet, uitgever van onder meer Bakkerswereld en Vleesmagazine, heeft een nieuw online platform ontwikkeld: www.jouwbedrijfswagen.nl. De site is bedoeld voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is in de aanschaf van een bedrijfsauto.

Vakmedianet lanceert jouwbedrijfswagen online
Screenshot van www.jouwbedrijfswagen.nl

Het nieuwe online platform www.jouwbedrijfswagen.nl van Vakmedianet richt zich op de ondernemer die zich oriënteert op een lichte bedrijfswagen, tot 7,5 ton. Dat varieert van de bakker die brood rondbrengt tot de loodgieter die zijn gereedschap altijd bij zich moet hebben. Zowel de ZZP’er als de MKB’er wordt ondersteund bij het maken van de juiste keuzes en beantwoorden de vragen over een zakelijk vervoermiddel.  

Website www.jouwbedrijfswagen.nl

De website staat sinds 3 september online en wordt dagelijks gevuld met nieuwe content. Vooralsnog worden vooral nieuwsitems geplaatst, maar eerdaags komen daar redactionele onderzoekstukken, rijtesten, portretten en checklisten /beslisbomen bij. Deze researchartikelen worden ondersteund met video’s/vlogs. 

Reageer op dit artikel