nieuws

‘Leukste Slagerij van Nederland’: er kan worden gestemd

Nieuws 509

De verkiezing van de ‘Leukste Slagerij 2018’ is gestart. Van maandag 17 september tot en met vrijdag 12 oktober kunnen klanten stemmen, waarna de provincietitels én de landelijke titel worden vergeven.

‘Leukste Slagerij van Nederland’: er kan worden gestemd

Klanten kunnen via de website Leuksteslagerij.nl op hun favoriete deelnemer stemmen. Dit doen zij door hun leukste slagerij op te zoeken in de stemtool en vervolgens een cijfer van 1 tot 10 te geven voor klantvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Daarnaast geven zij aan waarom ze op desbetreffende deelnemer hebben gestemd en wat er eventueel nog kan worden verbeterd. Na het invullen van deze beoordeling, ontvangen klanten een e-mail met een bevestigingslink om de stem nog te bevestigen. Dit is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee.

Provinciewinnaars

Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt en zij ontvangen de instructies voor de finaleronde. Tijdens de eerste dag van de Slavakto (maandag 5 november) strijden de provinciewinnaars om de landelijk titel in de live finale.

Organisatie

De verkiezing ‘Leukste slagerij van Nederland’ wordt georganiseerd door Stichting Slavakto. Dit gebeurt in samenwerking met de Vote Company die ook onder meer de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards en de Verkiezing Clubhelden van de Amateursport faciliteren.

Reageer op dit artikel