nieuws

Inschrijven Leukste Slagerij 2018 kan vandaag en morgen nog

Nieuws 193

De organisatie van de Slavakto gaat dit jaar op zoek naar de ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Door mee te doen met de verkiezing, worden klanten van de slager in de gelegenheid gesteld te stemmen op hun slager.

Inschrijven Leukste Slagerij 2018 kan vandaag en morgen nog

Naast de vertrouwde vakwedstrijden van Slavakto, is er een nieuwe verkiezing waarbij de slagerij en het team van medewerkers centraal staan: de verkiezing van de ‘Leukste Slagerij’ van Nederland.

Aanmelden kan hier

De verkiezing van de ‘Leukste Slagerij 2018’ bestaat uit twee rondes. In de eerste voorverkiezingsronde, van 17 september tot en met 12 oktober, kunnen klanten online op hun slagerij stemmen. Bij het uitbrengen van hun stem worden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria, zoals de prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en het assortiment. Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de deelnemende slagerij. Hierdoor ontvangen deelnemende slagers aan deze verkiezing na de eerste ronde een waardevol benchmarkrapport.

Provinciewinnaars

Op basis van deze stemronde worden er uiteindelijk 12 provinciewinnaars gekozen tot de ‘Leukste Slagerij van hun provincie’. Zij zullen deelnemen aan de finale. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50 procent  meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50 procent meetelt. De slager moet dus naast een goede beoordeling ook zoveel mogelijk stemmen krijgen om als provinciewinnaar naar de finale te gaan.

Na 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt en ontvangen zij de instructies voor de finaleronde.

Live finale tijdens Slavakto 2018

Op 5 en 6 november vindt de slagersvakbeurs Slavakto plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de eerste dag, op 5 november, vindt de finale plaats. Hier zullen de slagerijteams van de 12 provinciewinnaars uit de eerste ronde om de landelijke titel ‘Leukste Slagerij 2018’ strijden. Dit gebeurt door diverse live-‘battles’ die door een deskundige jury beoordeeld worden. Deze battles zijn opdrachten die steeds een-op-een ‘uitgevochten’ moeten worden. Na twee rondes is duidelijk wie de nummer 1, 2 en 3 van Nederland zijn.

Deelname

Deelname aan de verkiezing kost € 50,- (excl. btw) per winkel. U wordt dan toegevoegd aan de online stemtool waar uw klanten vanaf 17 september kunnen stemmen, kunt u online promotiematerialen bestellen en banners downloaden én ontvangt u het rapport met de cijfers en opmerkingen gegeven door uw klanten.

Reageer op dit artikel