nieuws

Al 20.000 stemmen in nog lopende verkiezing Leukste Slagerij

Nieuws 259

De eerste tussenstanden voor de  verkiezing Leukste Slagerij 2018 zijn gisteren bekendgemaakt. In totaal zijn landelijk nu 20.000 bevestigde stemmen gegeven in een week tijd. Een geweldig resultaat, laat de organisatie weten.

Al 20.000 stemmen in nog lopende verkiezing Leukste Slagerij
Afbeelding: KNS

De verkiezing Leukste Slagerij van 2018 loopt sinds 17 september en nog tot en met 12 oktober. Met de eerste tussenstand van 20.000 stemmen is de organisatie tevreden, ‘maar er is zeker nog niets beslist, want jullie klanten kunnen nog stemmen’, aldus organisator Slavakto. De tweede tussenstand wordt 1 oktober verwacht.

Het doel van de verkiezing is om slagerijen en het slagersvak op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Er zijn provincietitels én er is de landelijke titel te vergeven,

Teamprestatie

De organisatie is enthousiast over de nieuwe verkiezing en de inzet van slagers hiervoor. Ook ziet zij dat deze opzet vruchten gaat afwerpen bij de consument, temeer omdat de klanten zien dat het draait om het team en de teamprestatie.

Klanten kunnen via de website Leuksteslagerij.nl op hun favoriete deelnemer stemmen. Dit doen zij door hun leukste slagerij op te zoeken in de stemtool en vervolgens een cijfer van 1 tot 10 te geven voor klantvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Daarnaast geven zij aan waarom ze op desbetreffende deelnemer hebben gestemd en wat er eventueel nog kan worden verbeterd. Na het invullen van deze beoordeling, ontvangen klanten een e-mail met een bevestigingslink om de stem nog te bevestigen. Dit is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee.

Provinciewinnaars

Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekendgemaakt en zij ontvangen de instructies voor de finaleronde. Tijdens de eerste dag van de Slavakto (maandag 5 november) strijden de provinciewinnaars om de landelijk titel in de live finale.

Reageer op dit artikel