nieuws

Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Nieuws 980

Koetsier Vleeswaren is op 1 augustus onderdeel geworden van Group of Butchers. Hierdoor heeft Group of Butchers haar positie als marktleider in ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten in de Benelux verder verstevigd en uitgebreid met een vegetarische productassortiment.

Koetsier Vleeswaren onderdeel van Group of Butchers

Koetsier Vleeswaren eigenaar en CEO Bert Koetsier is zeer tevreden met het samengaan met Group of Butchers: ‘Wij voegen ons familiebedrijf toe aan het sterke team van Group of Butchers. Door onze krachten te bundelen is de continuïteit van ons bedrijf en onze hoogwaardige recepturen verzekerd. Ook binnen Group of Butchers blijven we ons richten op het inspireren van onze klanten met innovatieve, ambachtelijke producten.’

Bert Koetsier van Koetsier Vleeswaren

Bert Koetsier van Koetsier Vleeswaren

Nieuw vegetarisch segment

‘Met het verwelkomen van Koetsier Vleeswaren, waar de organisatie en productie onder leiding staat van gediplomeerde slagers, breiden we ons rookworst- en knakworstenassortiment uit met de beste producten die al bijna 100 jaar lang op ambachtelijke wijze door Koetsier Vleeswaren in Ruinerwold gemaakt worden. Daarnaast voegen we een prachtig nieuw vegetarisch segment toe, waarmee onze klanten kunnen voorzien in sterk groeiende behoefte van de consument. Samen met de broers Bert en Jannes Koetsier en hun team blijven we werken aan de ontwikkeling van onze ambachtelijke producten, waardoor het partnerschap dat we hebben met onze klanten blijft groeien en ons productportfolio nog completer wordt’, vult Remko Rosman CEO van Group of Butchers aan.

Koetsier Vleeswaren

De oorsprong van Koetsier Vleeswaren ligt in een dorpsslagerij te Ruinerwold, waar in 1927 een start is gemaakt met de productie van worst en vleeswaren. Sinds 1994 produceert Koetsier Vleeswaren vanuit een hypermodern onderkomen op het industrieterrein van Ruinerwold met behulp van de nieuwste productiemiddelen een rijk gamma aan onderscheidende vleeswaren, waaronder rookworst, knakworst en vegetarische worst. Hierbij staat authentieke kwaliteit gekoppeld aan vakmanschap altijd hoog in het vaandel. De Man Van De Knakworst is onderdeel van Koetsier Vleeswaren.

Reageer op dit artikel