nieuws

Keurslager genomineerd in Beste Winkelketen verkiezing

Nieuws 1626

De genomineerden in de 29 categorieën van de Beste Winkelketen van Nederland 2018-2019 verkiezing en Webshop Awards zijn bekend. De Keurslager is in de categorie Eten & Drinken Speciaalzaken genomineerd samen met Gall & Gall, Hema en Bakker Bart.

Keurslager genomineerd in Beste Winkelketen verkiezing
Foto: Ton Kastermans Fotografie

In de afgelopen maanden hebben ruim 214.000 consumenten meer dan 450 retailers beoordeeld en daarmee zijn het de grootste retailverkiezingen van Nederland. De gemiddelde waardering voor de winkelketens is ten opzichte van vorig jaar iets gedaald, van 7,93 naar 7,44. Datzelfde geldt voor webshops; die zakten van 8,08 naar 7,56. Voor zowel winkelketens als webshops blijkt de prijs nog altijd het belangrijkste aspect. Webshops worden daarbij beter beoordeeld dan winkelketens: 7,94 om 7,76.

Bekendmaking categoriewinnaars

De categoriewinnaars worden bekendgemaakt op donderdag 13 september. Daarna start een tweede stemperiode waarbij consumenten bepalen wie er met de overall titels vandoor gaan. De prijzen Beste Winkelketen van Nederland, Webshop Awards Nederland en Retailer of the Year-award worden uitgereikt op 18 oktober.

Reageer op dit artikel