nieuws

Youtube-kanaal Van slager tot chef online

Nieuws 259

Het speciale YouTube kanaal van Van Slager tot Chef is online. Dit kanaal bevat de afleveringen, maar ook losse fragmenten uit de afleveringen over kruiden bijvoorbeeld. Deze zomer wordt ook gewerkt aan ‘Ik ben slager’ video’s. Dit laat de KNS weten.

Youtube-kanaal Van slager tot chef online

SHH Productions, eigenaar en producent van het format Van Slager tot Chef, produceert het nieuwe videocontent. Het is de bedoeling om met deze videocontent jonge mensen enthousiast te maken om voor het ambachtelijke werk van de slager te kiezen. Maar ook om kennis, passie en enthousiasme voor het slagersvak te delen.

Uitzendingen

Een verzameling video’s (lees: uitzendingen) met uiteen lopend karakter: van ‘real-life’ jonge slagers volgen in hun dagelijkse werkzaamheden tot aan vakkennis video’s over materialen, hygiëne-producten en onontbeerlijke smaakmakers voor de business.

Samenwerking

De eerste serie videoproducties voor Van Slager tot Chef online worden mede mogelijk gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Slager (KNS), Manhard en Verstegen Spices & Sauces.

Reageer op dit artikel