nieuws

Van Melik Food Groep neemt Bleijlevens Vleeswaren over

Nieuws 344

Familiebedrijf Bleijlevens Vleeswaren uit Simpelveld is overgenomen door Van Melik Food Groep. ‘Een mooie stap richting de toekomst’, zegt een trotse Marcel Maas, directeur van de Van Melik Food Groep. De directies van beide bedrijven hebben dit bekend gemaakt na ondertekening van de koopakte.

Van Melik Food Groep neemt Bleijlevens Vleeswaren over
Foto: Van Melik Food Groep

Alex Bleijlevens van Bleijlevens Vleeswaren gaat genieten van zijn pensioen. ‘Soms vallen in het leven de puzzelstukjes op hun plaats, zo ook bij deze overname’, aldus financieel directeur Patrick Dreezens. ‘Twee familiebedrijven met dezelfde passie voor het slagersvak weten elkaar op het juiste moment te vinden. Beiden hebben innovatie hoog in het vaandel staan en veel vernieuwende slagersproducten waaronder ook salades en maaltijden vinden hun oorsprong in de keukens van Van Melik en Bleijlevens Vleeswaren. Nu beide bedrijven hun krachten bundelen belooft dit veel moois voor de toekomst!’

DNA van Bleijlevens blijft gewaarborgd

De continuïteit van het merk Bleijlevens, maar ook het DNA worden bij Van Melik gewaarborgd. Dochter Jolijn Canisius-Bleijlevens zal deel gaan uitmaken van het managementteam. Haar kennis, passie en ervaring zal een waardevolle aanvulling zijn voor het team van Van Melik. Bleijlevens Vleeswaren alsmede Van Melik Food Groep kenmerken zich door hun authentieke productiemethode, persoonlijke aandacht voor afnemers, medewerkers en hun leveranciers. Alle medewerkers van Bleijlevens Vleeswaren zullen werkzaam blijven binnen de Van Melik Food Groep.

Reageer op dit artikel