nieuws

Hoogvliet haalt reeks vleesproducten terug

Nieuws 285

Supermarktketen Hoogvliet haalt een reeks varkensvleesproducten terug uit de winkels. Tijdens een controle is in de producten salmonella aangetroffen.

Hoogvliet haalt reeks vleesproducten terug
Distrifood 38 - Nieuwe Hoogvliet versmarkt Zaltbommel

Dat meldt Hoogvliet in een veiligheidswaarschuwing op de eigen website. Het gaat om verschillende vleesproducten: Hoogvliet varkenshamburgers, verse varkensworst, varkenssaucijs, gemengd gehakt en mager varkensgehakt. ‘Met het oog op de veiligheid van onze klanten is daarom uit voorzorg besloten deze producten uit onze winkels te verwijderen’, zo meldt de supermarktketen. Het betreft producten met een houdbaarheidsdatum tussen 31 juli en 2 augustus.

Vleesproducten uit Hoogvliet-slagerij

Deze producten zijn geproduceerd in de Hoogvliet slagerij en zijn herkenbaar aan het EG-nummer 800. ‘Dit nummer vindt u terug op het etiket in de vorm van een ovaal’, zo legt Hoogvliet uit aan zijn klanten. Die worden opgeroepen de producten niet te consumeren en terug te brengen naar een Hoogvliet-vestiging, waar het aankoopbedrag zal worden terugbetaald.

Reageer op dit artikel