nieuws

Fuite en Boni introduceren Broodje Flip Om voor BBQ

Nieuws 317

Bakkerij Fuite in Apeldoorn introduceert komende vrijdag samen met Boni supermarkt een nieuw BBQ-broodconcept: de Flip voor op de BBQ. De consument bakt het broodje met bakje en al.

Fuite en Boni introduceren Broodje Flip Om voor BBQ
Het alu-bakje dient als mini-oven. Foto's: Fuite

De Flip Om is gevuld brood dat wordt aangeboden in een aluminium bakje, omsloten met een banderol. Het bakje kan met deksel en al op de BBQ worden gelegd, waardoor het brood in 10 minuten suddert tot een warm brood om te delen bij het eten. Boni heeft dit broodconcept ontwikkeld met bakkerij Fuite in Apeldoorn.

Alu-bakje is mini-oven

Het aluminium bakje is als het ware een mini-oven, waarin alle smaak van de vulling en kruiden optimaal blijven behouden. Na het bakken moet de deksel worden verwijderd, waarna het bakje omgeflipt moet worden, om het brood te presenteren.

Twee varianten

Er zijn twee varianten verkrijgbaar. De Flip Om kaas/ui en een variant die is gevuld met tomaat. Beide producten zijn afgetopt met kaas. De bereiding staat in 5 stappen op de banderol. De Flip Om is een  fun-product.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel