nieuws

Bakkende Brabander maakt Oranje-worstenbroodje voor WA

Nieuws 2593

De Bakkende Brabander uit Warmond komt met een oranje editie van het Brabantse Worstenbroodje. Hiermee viert het bedrijf het feit dat Willem-Alexander 5 jaar Koning der Nederlanden is.

Bakkende Brabander maakt Oranje-worstenbroodje voor WA
De Bakkende Brabander maakt oranje worstenbroodjes. Foto: DBB

De oranje editie van het Brabantse Worstenbroodje van horecabakker De Bakkende Brabander verschijnt op 30 april, de dag dat Willem-Alexander vijf jaar geleden werd gekroond tot koning. De oranje broodjes worden een dag voor de verjaardag van Willem-Alexander officieel aangeboden.

De Bakkende Brabander is gespecialiseerd in het bakken van traditioneel Brabants worstenbrood. ‘De broodjes zijn net zo lekker als de normale broodjes, maar door de oranje kleur een stuk feestelijker’, legt bakker en eigenaar Bart van Gaalen uit. Samen met zijn broer Michiel runt hij het bedrijf dat zich geheel toelegt op de Brabantse lekkernij.

Waar te krijgen?

De oranje broodjes zijn exclusief online verkrijgbaar op de website van de Bakkende Brabander. Bestellen kan tot 25 april 13.00 uur. We leveren uit op woensdag 25 en donderdag 26 april.

Over De Bakkende Brabander

Als afstammelingen van een bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood, misten, Michiel en Bart van Gaalen, de echte lekkere Brabantse worstenbroodjes boven de rivieren. Ze zijn als hobby begonnen in de eigen keuken. Al snel bleek dat er in de omgeving meer liefhebbers woonden. Die lieten normaal familieleden en vrienden uit Brabant broodjes meenemen. Toen is De Bakkende Brabander geboren. Wij hebben door eindeloos variëren en experimenteren met de worstjes en het deeg het perfecte Brabantse Worstenbroodje ontwikkeld. Sinds 2014 bakken we met ons bakkersteam de lekkerste Brabantse worstenbroodjes en leveren deze aan particulieren, bakkers en horeca in heel Nederland.

Lees ook: Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje komt uit Sleeuwijk

Reageer op dit artikel