nieuws

Van den Berg houdt Pork Best-dag bij Westfort

Nieuws 1213

Vleeshandel Van den Berg houdt op dinsdag 24 april een Pork Best-dag. Dat gebeurt in samenwerking met de Keten Duurzaam Varkensvlees bij de hypermoderne slachterij Westfort in IJsselstein.

Van den Berg houdt Pork Best-dag bij Westfort

Nu het ketenbeheersysteem Pork Best drie jaar bestaat, vinden Vleeshandel Van den Berg en de Keten Duurzaam Varkensvlees het tijd voor een update in de inzage van Pork Best. ‘Want Pork Best is best bijzonder’, melden de organisatoren.

Hypermoderne slachterij Westfort

De dag vindt plaats bij de uiterst moderne slachterij Westfort, waar de Pork Best-varkens uit de keten worden geselecteerd. Hoe sterk is een merk, inzage in de keten en een goed verhaal richting consument zijn onderdelen die op het programma staan. Ook wordt uitleg gegeven over het Patron-varken. En is er een rondleiding door de slachterij.

Sprekers Pork Best

Sprekers zijn onder anderen:

Hans Verhoeven, grondlegger van de Keten duurzaam varkensvlees en winnaar van de titel Agrarisch ondernemer, over duurzaamheid.

Bart Ruijgrok van Westfort over het Partnership met Vleeshandel P. van den Berg.

Patrick van den Berg, die bij Vleeshandel P. van den Berg het Pork Best-concept beheert. Hij gaat in op de waardes van de Best-concepten: hoe kunt u deze inzetten in uw winkel? Wat vraagt de consument?

Het programma

14.00 – 14.30 Inloop

14.30 – 15.40 Sprekers

15.40 – 17.30 Rondleiding

17.30 – 19.30 Eten en drinken

Deze dag is voor slagerijen die Pork Best verkopen of interesse hierin hebben. Aanmelden kan via hillegonda@vleeshandelvandenberg.nl

Reageer op dit artikel