nieuws

Rotterdam krijgt foodhallen

Nieuws 987

De Rotterdamse foodhallen gaan deze zomer open. Na het succes van de foodhallen in Amsterdam begon het te kriebelen bij de eigenaars, schrijft het Algemeen Dagblad.

Rotterdam krijgt foodhallen
Foto: Roel Dijkstra Fotografie

Chong Chu, de Rotterdamse mede-eigenaar van de Amsterdamse Foodhallen vertelt aan het Algemeen Dagblad dat hij op zoek is naar vijftien horeca-ondernemers die een stand willen huren. ‘De foodhallen moeten een afspiegeling zijn van wat Rotterdam te bieden heeft. We zoeken daarom naar Rotterdammers die willen ondernemen, bestaande horeca-ondernemers, maar ook starters.’

Locatie

De Rotterdamse Foodhallen komen onderin het monumentale voormalige Pakhuismeesteren-gebouw. Dit gebouw wordt momenteel verbouwd tot hotel van de Spaanse keten Room Mate. Chu vindt het een geschikte locatie voor de Foodhallen: ‘Het is een iconische plek. Er zitten veel kantoren in de buurt, maar ook woningen. We zitten dicht bij de metro, er is voldoende parkeerruimte, we hebben twee theaters om de hoek en de cruiseterminal is aan de overkant. Er komen Rotterdammers, dagjesmensen, werkers en toeristen op de Wilhelminapier.’

Reageer op dit artikel