nieuws

Ronald Biermans wint Lekkerste Broodje Catering

Nieuws 905

Roland Biermans maakt het Lekkerste Broodje Catering van Nederland. Biermans won tijdens de Horecava met zijn Vitamneesje de vakwedstrijd Lekkerste Broodje Catering.

Ronald Biermans wint Lekkerste Broodje Catering

Ronald Biermans liet bij de winst van Lekkerste Broodje Catering, 18 tegenstanders achter zich. Biermans werkt bij Vitam Catering in Schijndel. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het bijzondere karakter, het gebruik van duurzame ingrediënten en natuurlijk vanwege de uitmuntende smaak.

‘Spraakmakend karakter’

De opdracht voor Biermans en andere deelnemers was om live op het podium, binnen acht minuten, vijf identieke broodjes te maken. Allen werden beoordeeld op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar de jury lette daarnaast vooral op ‘een uniek en spraakmakend karakter van het broodje.’

Top 3 Lekkerste Broodje Catering

De volledige top 3 van het Lekkerste Broodje Catering luidt als volgt:
1. Roland Biermans – Vitam Catering
2. Sven Bergström – Koken & Smullen
3. Daniëlle Touwslager – HMSHost Schiphol

>> Lees ook: ‘Horecava 2018 biedt slagers inspiratie en inzichten’

Reageer op dit artikel