nieuws

The Roast Room is ‘Beste Vlees Restaurant’

Nieuws 3064

The Roast Room in Amsterdam is, voor de tweede keer in drie jaar tijd, verkozen tot ‘Beste Vlees Restaurant van Nederland’. Vaste leverancier van het restaurant is Slagerijen Kaldenberg.

The Roast Room is ‘Beste Vlees Restaurant’
v.l.n.r. Eric van der Grind (verkoopspecialist Slagerijen Kaldenberg), Michiel Deenik (eigenaar The Roast Room), Joop Kaldenberg (directeur Slagerijen Kaldenberg) en Tonnie Geerling (accountmanager Peter’s Farm)

De nationale Restaurant Awards zijn verkiezingen binnen de Nederlandse gastronomie. De genomineerden en uiteindelijke winnaars worden bepaald door de meest kritische en best denkbare jury van Nederland, de chefs. De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland zijn in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen binnen de verschillende categorieën, waarvan ‘Beste Vlees Restaurant’ er één is. Driesterrenrestaurant De Librije van Jonnie en Therese Boer in Zwolle wint voor het vierde jaar op rij de award voor beste restaurant van Nederland.

De slagerij van The Roast Room

Slagerijen Kaldenberg

The Roast Room is verkozen tot Beste Vlees Restaurant. Het restaurant bestaat uit een bar en rotisserie. Op de begane grond bevindt zich de open keuken met Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill, de rotisserie en de eigen slagerij van het restaurant. In de slagerij hangen grote delen vlees die afkomstig zijn van The Roast Room’s huisslager, Slagerijen Kaldenberg. Ter ere van de winst heeft Slagerijen Kaldenberg twee kalfspistolas van Peter’s Farm overhandigd aan de eigenaren van het restaurant.

Genomineerden Beste Vlees Restaurant

De Librije***
The Roast Room
CEO Baas van het Vlees
Rijsel & Kaatje bij de Sluis

Reageer op dit artikel