nieuws

Iveau Arnhem slaat dubbelslag met winst Lekkerste Broodje Horeca

Nieuws 847

Met de winst van ‘Het Lekkerste Broodje Horeca’, heeft Iveau Burgers & Wine een dubbelslag geslagen. Eerder op de dag gisteren won de Arnhemse wijnbar al de wedstrijd ‘Lekkerste Hamburger Finest’, maar aan het eind van de middag bleek medewerker Berry Hagenaar met zijn ‘Oh Deer’ opnieuw de beste in de categorie ‘Lekkerste Broodje Horeca.’

Iveau Arnhem slaat dubbelslag met winst Lekkerste Broodje Horeca

Met ‘Oh Deer’, liet Berry Wagenaar 16 medekandidaten achter zich. De jury prees zijn Herten-carpaccio onder meer vanwege de overweldigende smaak, de balans en de verse ingrediënten. Met afstand werd de creatie van Wagenaar  tijdens de Horecava uitgeroepen tot winnaar Lekkerste Broodje Horeca.

De top-3:

Berry Wagenaar – Oh Deer
Jean Pierre Karssen – Ciabatta MED Pastrami
Sarah van de Laarse – Flavour Bomb

Dubbelslag Lekkerste Broodje

Met de winst van Het Lekkerste Broodje Horeca sloeg de werkgever van Wagenaar een dubbelslag. Eerder op de dag won Iveau Burgers & Wine uit Arnhem namelijk ook al Lekkerste Hamburger Finest. Wagenaar’s collega Laurentz Craane wist die wedstrijd te winnen. Een evenaring van de prestatie van 2016 toen hij de wedstrijd ook al won.

Bekijk hieronder alle deelnemende creaties.

Foto's

Reageer op dit artikel