nieuws

Finalisten Gouden Slagersring delen recepten

Nieuws 1112

Nathan Burggraaf en Hans de Goeij delen dit jaar enkele recepten van hun hand in Vleesmagazine. Zie nemen hiermee de plaats van horecaslager Gertjan Kiers over. Kiers blijft aan Vleesmagazine verbonden als columnist. Paul van Trigt blijft ook recepten publiceren in Vleesmagazine.

Finalisten Gouden Slagersring delen recepten
Nathan Burggraaf

Nathan Burggraaf werd in 2017 eerste in de wedstrijd om de Gouden Slagersring. Hans de Goeij behaalde in dezelfde wedstrijd een knappe vijfde plek. Om de maand delen beide slagers een recept met Vleesmagazine. In het februarinummer staat het recept van de Pittige Rookworst van Hans de Goeij.

Hans de Goeij is eigenaar van Gildeslager en traiteur De Goeij in Vianen en IJsselstein. Nathan Burggraaf is werzaam bij de gelijknamige Keurslagerij in Culemborg.

Reageer op dit artikel