nieuws

Benoeming nieuw lid raad van commissarissen Vion

Nieuws 943

Vion heeft woensdag 10 januari bekendgemaakt dat Theo Koekkoek (46) is aangetreden als lid van de raad van commissarissen.

Benoeming nieuw lid raad van commissarissen Vion

Koekkoek vervangt Toon van Hoof, wiens termijn op de volgende algemene vergadering van aandeelhouders op 27 maart 2018 eindigt. Van Hoof was niet langer statutair herkiesbaar.

‘Theo heeft ruime internationale managementervaring in de agrarische- en voedingsmiddelensector. Ik ben blij hem als lid van onze raad te kunnen verwelkomen’, zegt Sipko Schat, voorzitter van de raad van commissarissen.

‘Toon van Hoof heeft sinds zijn aantreden als commissaris in 2003 een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vion. Ik wil hem bedanken voor zijn toewijding, steun en inzet’, aldus Schat.

Nieuwe samenstelling raad van commissarissen Vion

Na de twee wijzigingen bestaat de raad van commissarissen uit de volgende leden: Sipko Schat (voorzitter), Hans Huijbers (vicevoorzitter), Marieke Bax, Tom Heidman, Theo Koekkoek, Ton van der Laan en Ronald Lotgerink.

Over Vion

Vion Holding N.V. is een internationale vleesproducent met productielocaties in Nederland en Duitsland en verkoopondersteuningskantoren in dertien landen wereldwijd. In 2016 realiseerde Vion een omzet van € 4,7 miljard, met 11.500 werknemers.

>> Lees ook: ‘Bionext en De Groene Weg scherpen Eko-keurmerk aan’

Reageer op dit artikel