nieuws

Genomineerden Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2018 bekend

Nieuws 2200

De genomineerden van Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2018 zijn bekend. De winnaars mogen een jaar lang de titels ‘Beste Worstmakerij’ of ‘Beste Traiteur’ dragen. Wie dat is, wordt bekendgemaakt tijdens de landelijke jaarbijeenkomst op 15 januari 2018.

Genomineerden Worstmakerij en Traiteur van het jaar 2018 bekend
Partyservice Pinckaers nam vorig jaar de prijs in ontvangst.

Het afgelopen jaar hebben bij alle deelnemers van het Worstmakersgilde verschillende onverwachte keuringen plaatsgevonden. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurspecialiteiten zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien zijn een aantal producten microbiologisch gekeurd. Per gekeurd product worden een aantal punten toebedeeld.

Van 120 deelnemers van het Worstmakersgilde wordt uiteindelijk een laatste selectie uit de veertien beste slagerijen (2 beste per regio) bekendgemaakt. Zij strijden om de felbegeerde titel ‘Worstmakerij en traiteur van het jaar’.

Genomineerden Worstmakerij van het Jaar

Slagerij Veenboer uit Assendelft
Slagerij John de Roode uit Heemskerk
Slagerij E. Vis uit Papendrecht
Barten Vleeswaren uit Meerkerk
Slagerij De Weerd uit Elspeet
Slagerij Kastelein uit Diepenheim
Slagerij Van den Tillaart uit Erp
Slagerij Knobbout uit Buren
Slagerij Putman uit Arnhem
Slagerij Van Egmond uit Arnhem
Slagerij Pinckaers uit Eijsden
Slagerij Hermanns uit Nederweert
Slagerij Kuipers  uit Zuidbroek
Familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum

Genomineerden Traiteur van het Jaar

Slagerij Van der Werff uit Heemstede
Slagerij John de Roode uit Heemskerk
Slagerij Markus uit Gouderak
Slagerij Scholtes uit Rijswijk
Slagerij Franz Gerritschen uit Zevenaar
Slagerij Gleis uit Aalten
Van Roessel slagerij-traiteur uit Waalwijk
Slagerij Oomen uit Gameren
Slagerij Van Es uit Utrecht
Slagerij Putman uit Arnhem
Slagerij Lotgering uit Bunnik
Slagerij Pinckaers uit Eijsden
Slagerij Wijnands uit Maasbree
Slagerij Grouwe uit Zwartemeer (DR)
Slagerij Post v.o.f. uit Hoogezand

Winnaar 2017

In 2017 werd Partyservice Pinckaers uit Eijsden verkozen tot Worstmakerij-traiteur van 2017. Erik Pinckaers bleek de beste regiokampioen en werd daardoor verkozen als winnaar. ‘Hier had ik alleen maar van kunnen dromen’, vertelde een uitgelaten Erik Pinckaers destijds. ‘Wij hebben echt een topjaar achter de rug. Eerder dit jaar hebben we onze winkel verbouwd en zijn we hofleverancier geworden. Nu we ook tot Worstmakerij-traiteur van het jaar zijn verkozen maakt dit wel een heel speciaal jaar voor ons.’

Reageer op dit artikel