nieuws

Canadees Alberta Beef in Nederland geïntroduceerd

Nieuws 1331

Het premium rundvlees uit Alberta (Canada) is door importeur Shiloh Meats geïntroduceerd in Nederland. Dat gebeurde dinsdag 28 november tijdens het event Alberta Beef, A Cut Above in The Roast Room in Amsterdam.

Canadees Alberta Beef in Nederland geïntroduceerd
Slager Pim Dijkstra tijdens de introductie van Alberta Beef.

De huisslager van The Roast Room, Pim Dijkstra, verzorgde een demonstratie met diverse cuts met Alberta Beef, zoals Top Sirloin, Chuck roll, Rib Eye, Inside Skirt en Bavette. Chefs, importeurs en journalisten waren aanwezig bij de demo, waarna er uiteraard gelegenheid was te proeven van het vlees. De proeverij werd aangekleed met de Canadese wijnen van importeur Coastal Delight.

Shiloh Meats nieuwe importeur

Shiloh Meats is een nieuwe importeur op de Nederlandse markt en gaat op termijn ook andere Europese markten beleveren.

 

Canadees rundvlees

Alberta Beef is wereldwijd bekend vanwege de zeer hoge kwaliteit en smaak. Het rundvlees komt van gras gevoerd vee, opgegroeid zonder hormonen of antibiotica, op traditionele boerderijen in de landbouwgebieden van Alberta, Canada.

 

Leestip: ‘Verleid klanten om ook in de winter te barbecueën’

Reageer op dit artikel