nieuws

Inschrijving Grote Grillworsttest 2018 geopend

Nieuws 1074

De KNS organiseert ook in 2018 weer de Grote Grillworsttest voor haar leden. ‘Het winnen van de Grote Grillworsttest is heel erg goed voor onze omzet geweest’, zegt Koos van Essen, de winnaar van vorig jaar.

Inschrijving Grote Grillworsttest 2018 geopend
Jury Grote Grillworsttest 2018 bekend

De eerste keuring van de Grote Grillworsttest 2018 vindt al vlak na de feestdagen plaats: op donderdag 11 januari 2018. Tijdens de keuring worden de grillworsten beoordeeld op inwendig en uitwendig aanzien en kleur, aanzien snijvlak, geur en smaak, samenstelling en consistentie. Er wordt zowel warm als koud gekeurd.

De finalekeuring vindt vervolgens plaats op dinsdag 23 januari en de prijsuitreiking staat voor donderdag 8 februari op het programma.

Overwinning geeft commerciële mogelijkheden

De winnaar van de Grote Grillworsttest van vorig jaar.

Keurslagerij Warmenhoven uit Wateringen is de huidige titelhouder, want de winnaar van de test van 2017. ‘Er komt een enorme positieve energie vrij die op vele fronten door ons team en de mensen om ons heen wordt ingezet. Deze overwinning geeft vele commerciële mogelijkheden. Het winnen van de Grote Grillworsttest is heel erg goed voor onze omzet geweest’,  zei Koos van Essen over het winnen van de Grote Grillworsttest tegen de KNS.

De jury gaf vorig jaar een mooie tip aan de deelnemende slagers tijdens de prijsuitreiking: ‘Een grillworst is lekker als deze simpel wordt gehouden. Eerlijke grondstoffen, pure kruiden en het goed toepassen van het grillproces maakt een grillworst een winnaar. Deze toppers hebben een lekkere grillworst ingezonden.’

Inschrijving Grote Grillworsttest 2018 is geopend

De vakwedstrijd is exclusief toegankelijk voor KNS-leden. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de website van de KNS.

Lees ook: ‘Nathan Burggraaf: ‘Winnen van de Gouden Slagersring begint te landen’

Reageer op dit artikel