nieuws

Hema komt met pittige variant op klassieke rookworst

Nieuws 1915

Hema heeft een pittige variant op de beroemde Hema rookworst gemaakt. De vertrouwde klassieker met wat meer pit is een limited edition verkrijgbaar tijdens actieperiodes van het warenhuis.

Hema komt met pittige variant op klassieke rookworst
Hema komt met pittige variant op klassieker.

Consumenten kunnen de pittige rookworst bij alle filialen van Hema kopen van 16 oktober t/m 5 november, 20 november t/m 3 december en in 2018 van 19 februari t/m 3 maart.

Klassieker

De rookworst is één van de populairste Hema-producten. De winkelketen heeft de rookworst al sinds de jaren 30 in het assortiment, wat neerkomt op bijna 90 jaar. ‘Wist je dat de Hema-rookworsten maar liefst 7 tot 8 uur worden gerookt op eiken- en beukenhouten snippers?’, laat Hema haar klanten weten. ‘Hetzelfde geldt voor de nieuwe pittige rookworst. Ambachtelijk gemaakt, naar authentiek eigen Hema-recept.’

Pittig broertje

Het verschil met de reguliere en magere rookworst zit ‘m in de ingrediënten. Voor de pittige variant zijn meer specerijen gebruikt, die zorgen voor de extra pit. Aan de knapperige korst buitenkant is natuurlijk niks veranderd en ook blijft de worst heerlijk sappig. De pittige rookworst wordt – net als de andere HEMA rookworsten –  op traditionele wijze met de hand geproduceerd, met alleen puur kwaliteitsvlees.

De pittige rookworst kost €2,25 per stuk, maar is tijdens de actie te koop voor €4 per 2 stuks, te combineren met de reguliere Hema-rookworst en de magere rookworst.

Reageer op dit artikel