nieuws

‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ treedt aan op ‘Beleef Landleven’

Nieuws 679

De organisatie van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje treedt aan op het evenement ‘Beleef Landleven’ in Arnhem. Dat staat dit jaar in het teken van smaak en geur.

‘Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ treedt aan op ‘Beleef Landleven’
Foto: archief Vleesmagazine

Het evenement waar het worstenbroodje wordt gepromoot vindt plaats op 8, 9 en10 september op het terrein van het Openluchtmuseum in Arnhem. Het is een evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt, georganiseerd door het magazine Landleven

Tuinpad van mijn vader

Het thema is ‘Tuinpad van mijn vader’. Een nostalgisch thema waarbij smaak en geur een grote rol spelen. De organisatie van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje is daar op 8 september aanwezig om de bezoekers uitleg te geven over het vak van bakker en de rijke historie van het Brabants Worstenbroodje.

Worstenbroodje

Tien bakkers, die de afgelopen jaren finalist waren in de wedstrijd ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’, sponsoren het evenement met worstenbroodjes om het publiek kennis te laten maken met de Brabantse traditie. Er is een prijsvraag aan verbonden om het publiek uit te dagen actief bezig te zijn.

Beleef Landleven is te bezoeken op 8, 9 en 10 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reageer op dit artikel