nieuws

ZIBR: Bezorgservice voor lokale winkeliers

Nieuws 22

In Amsterdam is ZIBR gestart met bezorgen voor lokale winkeliers. De start-up bepaalt zelf voor welke Amsterdamse winkeliers de fietskoeriers bestellingen naar klanten rijden. Bij het platform zijn inmiddels diverse Amsterdamse ambachtelijke verszaken aangesloten.

ZIBR: Bezorgservice voor lokale winkeliers

Zo rijden fietskoeriers bestellingen naar klanten van bakkerszaken, slagerijen, van een wijnwinkel en een bloemenzaak. De bestelling wordt in Amsterdam binnen een uur bij de klant thuis of bij het bedrijf afgeleverd. Deze klanten kunnen via ZIBR Zakelijk bestellen.

ZIBR wil op korte termijn ook een bezorgservice opzetten in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Boodschapjes.com

Amsterdamse verswinkels, buurtwinkels en nachtwinkels kunnen tevens via boodschapjes.com laten bezorgen naar klanten in de stad. Dit nieuwe platform werkt zonder abonnementskosten, maar vraagt van de winkeliers € 0,50 commissie per bestelling die wordt doorgestuurd. Boodschapjes.com verzorgt de promotie van de winkels en zet de winkel online op de kaart. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten de winkel kunnen vinden en er een bestelling kunnen plaatsen.

Reageer op dit artikel